onsdag 17 oktober 2012

Powerplay - högt odds!

Gårdagens omgång (16 okt) av Oddset Powerplay bestod av en rejäl blandning av spelobjekt; Elitserien, Hockeyallsvenskan, H2H samt European Trophy. Omsättningen var relativt sett låg, drygt en halv miljon, vilket är lågt då det ofta har varit över en miljon i omsättning de senaste omgångarna. Dock var det säkert många som ansåg att det var svårt att ha en konkret åsikt om hur matcherna i European Throphy skulle sluta. En H2H i just en sådan match är kanske ännu svårare att tippa rätt, även om självaste Zetterberg var ett av spelalternativen. 

Ingen av de två H2H slutade med kryss, vilket gjorde att oddset steg. Av de sex matcherna slutade INGEN med att favoriten vann, och hela tre slutade med ett likaresultat. Totalt sett var det alltså inget av de åtta spelobjekten på kupongen som slutade med det som flest av spelarna hade tippat på. Detta gjorde att det endast var åtta stycken som hade alla rätt och utdelningen blev hela 47 788 gånger pengarna. En osannolik omgång skulle man kunna kalla det!  

Ingen favorit vann
Dagens omgång, den 17 oktober var en omgång av Oddset Powerplay med åtta rena matcher och oddset blev 2 828. Omsättningen var denna omgång betydligt högre än den innan, kring 1,5 miljoner kronor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar