fredag 12 oktober 2012

Oddset Powerplay omgångarna 9 okt till 11 okt 2012



Bara matcher – endast ett kryss
Omgången av Powerplay tisdagen den 9 oktober bestod av åtta matcher och alltså inga H2H. Detta innebar att man teoretiska skulle kunnat sätta ihop sin egen åttling och vunnit på den. Det är därför intressant att jämföra vad oddset på rätt åttling skulle blivit med vad oddset på samma resultat på Powerplay resulterade i för odds. Då det är lägst sannolikhet för att en hockeymatch slutar med X, så vilket givetvis även spelarna på Oddset Powerplay är medvetna om, så kommer alla matcher som slutar med kryss att driva upp oddset. Denna omgång resulterade endast i ett kryss, vilket gjorde att oddset inte blev särskilt högt, 857,12 gånger pengarna. Skulle man ha satt ihop sin egen åttling på denna omgång av Powerplay skulle oddset blivit 654,24, alltså lägre än oddset på Powerplay. Rätt rad syns i bilden nedan. Match nr 3 lottades, eftersom den avbröts på grund av skada.

Powerplay resultat 9 okt


Lägre serier – en H2H
Den 10 oktober återfanns det en H2H i omgången av Powerplay och de sju matcherna var hämtade från Hockeyallsvenskan samt Division 1. H2H:n slutade med ett kryss. De resterande matcherna slutade med blandade resultat sett utifrån hur svenska folket hade tippat. Oddset blev 1 049,06. Resultatet från denna omgång av Oddset Powerplay syns i bilden nedan.
Powerplay resultat 10 okt


Elitserien och farligt många H2H?
Torsdagen den 11 oktobers omgång av Powerplay innebar många Elitseriematcher på kupongen, men även tre stycken H2H. Omsättningen var som brukligt hög, när det är många Elitseriematcher med på kupongen. Två av H2H slutade med kryss. Detta, tillsammans med att favoriten i alla fem matcherna vann, ledde till att oddset i denna omgång av Powerplay endast blev 427,57. Undra hur lågt oddset hade blivit om även den tredje H2H hade slutat med kryss? Nedan ses resultatet från denna omgång av Oddset Powerplay.   

Powerplay resultat 11 okt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar